Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sčítání účastníků bohoslužeb 2024

13. 10. 2024

 

img_1607153773286.jpg

 

Sčítací lístky

 

Na základě usnesení České biskupské konference proběhne po 5 letech opět sčítání účastníků bohoslužeb, a to v neděli 13. října 2024. Sčítání se týká pouze účastníků nedělních bohoslužeb ve farních kostelech (v našem případě farní kostely Horní Planá, Frymburk a Vyšší Brod). Do souhrnu účastníků bohoslužeb se započítávají i účastníci sobotních večerních bohoslužeb s nedělní platností (v našem případě farní kostel Černá v Pošumaví).

 

V NAŠICH FARNOSTECH PROBĚHNE SČÍTÁNÍ ÚČASTNÍKŮ BOHOSLUŽEB TAKTO:

  • sobota 12. října 2024 v 16:30 hodin při mši svaté ve farním kostele v Černé v Pošumaví
  • neděle 13. října 2024 v 8 hodin při mši svaté ve farním kostele v Horní Plané
  • neděle 13. října 2024 v 10 hodin při mši svaté ve farním kostele ve Frymburku
  • neděle 13. října 2024 v 11:45 hodin při mši svaté ve farním kostele ve Vyšším Brodě

 

Sčítací lístek si každý účastník bohoslužby vyzvedne při příchodu do kostela, a to i pro malé děti, které s vámi budou přítomné. Lístky budou pro vás připraveny v modrém plastovém košíčku u vchodu do kostela. Vlastní úkon sčítání bude proveden společně až v závěru mše svaté (v rámci pravidelných farních ohlášek) podle pokynů kněze. Vyplnění sčítacího lístku se provede natržením příslušné části lístku. Při odchodu z kostela vložíte natržené lístky zpět do modrého košíčku.

 

Vyplnění je anonymní, na sčítací lístek se nic nepíše, proto není třeba si s sebou brát psací potřeby. Kdo z vás potřebuje brýle na čtení, prosím, vezměte si je s sebou! smajlik_bryle.png

 

 

Váš služebník a duchovní otec P. Mgr. Ing. Jan Špaček, dr. h. c.